Rybackie tradycje

Cefalù

Pesce Azzurro Cefalù założona w 1979 roku, jest dziś liderem na rynku włoskim w sektorze przetwórstwa i konserwacji konserw rybnych. Działalność firmy charakteryzuje się lojalnością wobec jednej zasady, jakości, wyrażonej we wszystkich funkcjach firmy, od rygorystycznej selekcji surowców po ścisłe kontrole w całym procesie przetwarzania ryb. Przygotowują ryby zgodnie z recepturami przekazywanymi przez pokolenia rybaków, aby zaoferować klientom to, co najlepsze w morzu.

Szacunek do morza

Zrównoważone połowy

Marka kocha morze i szanuje jego cykle połowowe Dba o równowagę ekosystemu i na tych zasadach koncentruje procesy produkcyjne. Buduje relacje z firmami, które łączą nasze wartości i filozofię skoncentrowaną na "jakości" i "tradycji". Jesteśmy przekonani, że szacunek dla natury i zmniejszenie naszego wpływu na środowisko są sposobem na pozostawienie świata dla nowych pokoleń.

Wartość dodana

Wymiana doświadczeń

Cenią i wspierają pracę ludzi, którzy są częścią ich zespołu, mając świadomość, że to oni tworzą wartość dodaną dla całej firmy. W pełni wspierają i rozwijają sycylijskie tradycje. Są związani z Cefalu i Sycylią i przyczyniają się do ich rozwoju turystycznego i gospodarczego. Wierzymy we współpracę, współdziałanie i wzbogacanie się poprzez wymianę doświadczeń.
Perła Morza Śródziemnego

Sycylia

Włochy
Pesce Azzurro Cefalù

Poznaj produkty

Ryby i przetwory rybne
Gwarancja jakości

Certyfikaty

FRIENDS OF THE SEA
BRC
KOSHER
ECCOGRUPPO