Jakość i innowacyjność

PROCES PRODUKCJI

Jakość, innowacyjność i ciągły nacisk na zrównoważony rozwój to filary, na których opiera się Molino Casillo, lider w produkcji, przetwarzaniu i sprzedaży pszenicy. Z szacunkiem dla natury i tradycji, produkujemy mąkę i kaszę manną doskonałej jakości, kontynuując ewolucję z profesjonalizmem i pasją w ciągłym poszukiwaniu doskonałości.

Ekologiczna produkcja

Ochrona środowiska

Dla Molino Casillo ochrona środowiska jest fundamentalną zasadą. To od natury zaczyna się nasza praca, dlatego dokładamy wszelkich starań, aby ją chronić i szanować ludzi pracujących na różnych terytoriach, na których działamy. W przypadku energii elektrycznej potrzebnej do wszystkich prac i działań produkcyjnych w naszych 14 zakładach młynarskich zlokalizowanych w całych Włoszech, używamy wyłącznie w 100% zielonej energii elektrycznej.

Różne rodzaje do różnych zastosowań

Wybierz swoją mąkę

Dzięki innowacyjnemu podejściu opartemu na cennej pracy naszego działu badań i rozwoju, produkujemy i dystrybuujemy szeroką gamę mąk i semoliny produkowanych w celu zaspokojenia wszelkich potrzeb i zapewnienia doskonałych wyników w każdym obszarze zastosowania. Wiele z naszych mąk i kasz produkowanych jest w 100% z włoskiej pszenicy.
Spichlerz Włoch

Apulia

Włochy
Molino Casillo

Poznaj produkty

Mąki specjalistyczne
Gwarancja jakości

Certyfikaty

BRC
COCERAL
ISO 14064
SA 8000
KOSHER
HALAL
GMP +