Cefalù
Pesce Azzurro Cefalù założona w 1979 roku, jest dziś liderem na rynku włoskim w sektorze przetwórstwa i konserwacji konserw rybnych. Działalność firmy charakteryzuje się lojalnością wobec jednej zasady, jakości, wyrażonej we wszystkich funkcjach firmy, od rygorystycznej selekcji surowców po ścisłe kontrole w całym procesie przetwarzania ryb. Przygotowują ryby zgodnie z recepturami przekazywanymi przez pokolenia rybaków, aby zaoferować klientom to, co najlepsze w morzu.
Zrównoważone połowy
Marka kocha morze i szanuje jego cykle połowowe Dba o równowagę ekosystemu i na tych zasadach koncentruje procesy produkcyjne. Buduje relacje z firmami, które łączą nasze wartości i filozofię skoncentrowaną na "jakości" i "tradycji". Jesteśmy przekonani, że szacunek dla natury i zmniejszenie naszego wpływu na środowisko są sposobem na pozostawienie świata dla nowych pokoleń.